zaterdag 20 juni 2015

Onze huidige tijd

Onze huidige tijd door de ogen van iemand die lang geleden leefde. Een verhaal die ikzelf even in gedachten had:

Er was eens een tijd waarin mensen leefden puur vanuit de natuur. Ze hadden simpele huizen, verbouwde hun eigen eten en hadden een gezamenlijke waterbron. Ze leefden met elkaar in harmonie en loofden hun Schepper elke dag voor weer een nieuwe dag en een zegen vragend over hun voedsel en hun geestelijke ontwikkeling. Ze bereikten een hoge leeftijd in goede gezondheid, vanwege hun manier van leven, eten en buitenlucht op hoogte.

Onder hen was een ziener die de mogelijkheid had om in de toekomst te kijken. Op een gegeven moment stond deze op en riep het volk bijeen. Hij zei tegen het volk:” Luister allemaal naar mij. Ik heb vannacht in een droom iets gezien die ik u allen moet vertellen. Dus ik begin dan ook maar te vertellen. Zoals u allen weet leven wij nu in goede gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb vannacht een beeld gezien van de verre toekomst. Zij zullen leven in hele hoge gebouwen en zullen amper in de buitenlucht zijn. Zij bouwen grote werktuigen om hun werk te laten doen. Hoe groter en geavanceerder een werktuig, hoe meer aanzien. Zij zullen vele metalen uit de aarde halen, kolen voor brandstof en noem maar op. Door de verbranding hiervan zal de lucht vervuild worden en zullen de mensen in sommige gebieden niet meer in staat zijn zuivere lucht in te ademen. In die tijd zullen mensen wapens vervaardigen om zich van hun rijkdommen te verdedigen, of rijkdommen van anderen af te pakken. Ze zullen daarin zo ver gaan, dat ze metalen voorwerpen stoppen in wapens en deze kunnen ze met de kracht van een bliksem zo snel afvuren, dat dit projectiel vanaf mijn positie jullie sneller zullen bereiken, dan de woorden die ik nu tot jullie spreek! Door de kracht dat dit projectiel op het lichaam afgevuurd wordt, stopt daardoor logischerwijs bepaalde lichaamsfuncties en meestal vitale functies, waardoor het lichaam niet meer in staat is verder te leven.” Hier houdt de spreker zich even stil, omdat het ongeloof en afgrijzen duidelijk hoorbaar werd onder het volk. Even later spreekt hij verder:

“ Mijn vrienden, luister. Ik moet helaas verder vertellen, er is nog meer. Want als je denkt dat 1 zo’n wapentuig al afgrijselijk is, dan moet ik je helaas vertellen dat op den duur ze zo ver gaan met het ontwikkelen van wapens, dat ze met 1 projectiel miljoenen tegelijk kunnen doden! Er zullen daardoor oorlogen komen en velen zullen gedood worden, puur vanwege afgunst en hoogmoed. Na 2 van zulke grote wereldoorlogen beginnen de mensen in te zien dat het anders moet en vormen zo natiën. En nu denken jullie ‘gelukkig maar, nu is alles in orde’. Was dat maar zo. Luister lieve vrienden in Jehova, ik vertel verder. Ze zullen voertuigen op ijzeren wegen maken die de mensen vervoerd zo snel als dat een pijl door de lucht vliegt. Ze zullen scholen bouwen voor hun kinderen om hun wereldse wijsheid aan te leren en ze zullen de druk zo hoog leggen op het goede presteren, dat menig kind die druk niet aan kan en zichzelf van het leven beroofd. De druk op presteren en juist de stimulatie daarvan is zo hoog, dat ook volwassenen zichzelf van het leven ontnemen. In die tijd ontnemen op 1 dag meer mensen hun eigen leven, dan jullie groep groot is. In 1 jaar tijd zijn dat ongeveer 1 miljoen. Luister, ik weet dat het schokkend is wat ik zeg, maar ik ben helaas nog niet klaar. Wij leven met de liefde tot onze Schepper en Vader en tot elkaar. In die tijd hebben ze ook 2 soorten liefdes en dat noemen ze ook letterlijk ‘tweede liefde’, wat zij uit zullen spreken als ‘second love’. Dat wordt verkondigd al zijnde zuiver en wil je weten wat deze liefde is? Nou simpel, als je getrouwd bent en dus 1 bent met je partner, kun je via deze tweede liefde kiezen voor een andere partner, naast je eigen. In de Schrift wordt deze handeling echter anders genoemd….

En het gaat nog veel verder, er zijn vrouwen en mannen die zich laten betalen voor vleselijk contact met elkaar, ongeacht lichamelijke leeftijd om maar helemaal niet te spreken over geestelijke leeftijd. Er zal in die tijd ook een groot verschil zijn onder de mensen. Waar de 1 zoveel inkomsten en rijkdommen heeft waardoor deze gemakkelijk in staat zou zijn een groot gebied te onderhouden waar mensen kunnen wonen en voedsel tot zich kunnen nemen, heeft een ander helermaal niets. Hoe kan dat vragen jullie je af? Simpel, diegene die zulke grote rijkdommen hebben, behoudt deze voor zichzelf. Ik kan u met zekerheid zeggen, dat als alle rijken der aarde in die tijd ook maar een klein gedeelte van hun rijkdom afstaan, dan zal er geen armoede zijn! Maar de armoede is in die tijd groot, omdat de mensheid alleen maar aan hun eigen rijkdommen denken en aan hun eigen lust als we nog even terug kijken naar die tweede liefde. Je zou denken dat er toch iets met de armen moet gebeuren? Ja, over hetgeen ze wel hebben, moeten ze ook belasting betalen. Jullie beginnen denk ik wel in te zien, waar die vele zelfdodingen vandaan komen. Ik hoor jullie nu nadenken ‘is er dan helemaal geen geloof meer in onze Vader en in Zijn instructies? Ze vernietigen zichzelf toch op deze manier?’ Ja, er is nog wel geloof, maar die staat niet op de eerste plaats. Als eerste is het hun te doen om hun aardse welzijn. Er zijn zelfs leraren die aards welzijn verkondigen en daarbij de naam van onze Schepper eraan vast maken. Maar zoals u weet kan daardoor de geestelijke ontwikkeling van die mensen niet plaats vinden, want dat kan alleen als je het aardse welzijn op de laatste plaats zet. In die tijd staat de hoogmoed, afgunst, jaloezie, lust en nog meer van deze zonden op het allerhoogste niveau. Door hun vraatzucht slokken ze alles binnen wat voor hun lekker is, daarbij niet denkend aan hun eigen gezondheid. Daardoor zullen er al snel grote ziekenhuizen gebouwd moeten worden waar de zieken opgevangen moeten worden en verzorgd moeten worden, omdat ze niet meer voor hunzelf kunnen zorgen. Door hun verkeerde emotie van aards welzijn, aanzien en pracht, zal de ziel steeds zwakker en zwakker worden, waardoor er zelfs ziektes komen waaraan de mens lichamelijk overlijd. Er zullen epidemieën komen en niet alleen onder de mensen, zelfs onder de dieren en plantenrijk die zelf ook meevallen in de val van de mens! Toen was de spreker weer even stil, want sommigen kon deze mededeling niet meer aan.

Waar wij nu nog vrij in de natuur leven met de wilde dieren om ons heen, kan de mens dan niet de wilde dieren van zich af houden, dan alleen maar door de eerder genoemde wapens. In die tijd bestaat er een land waar zo’n wapen voor bijna iedereen beschikbaar is en dan hoef je niet te raden wat daarvan het gevolg is. In die tijd zullen de mensen niet meer veilig zijn, nergens meer. En dit hebben ze allemaal aan hun zelf te danken en je zou zeggen dat als ze deze cijfers in gaan zien, waartoe ze in staat zijn deze te verzamelen, dat de mens hiervan gaat leren en in gaat zien dat het anders moet……..in geen geval. En zo kan ik nog wel verder gaan met vertellen, maar ik zie aan jullie dat jullie je tranen niet meer kunnen bedwingen. Maar ik moet toch nog 1 ding zeggen en dat is nog het aller ergste. Voor de ouderen, als jullie ledematen zwak geworden zijn, ga maar even zitten, want wat ik nu ga vertellen zal voor de zwakkeren onder ons geen kleinigheid zijn. Weten jullie hoe de mensen die dan leven hun tijdsperiode zullen noemen?

Geëvolueerd en welvarend…….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten